متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1403/10/29
  • - تعداد بازدید: 29
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای انقلاب

تعطیلی 13 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی

 

رییس مرکز بهداشت شهدای انقلاب از تعطیلی 13  مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و امکنه عمومی  به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی از سوی کارشناسان بهداشت خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان شیراز( شهدای انقلاب ) دکتر «کمال فخرپور» با اعلام این خبر گفت : در راستای تشدید نظارت های بهداشتی بر وضعیت بهداشت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در مناطق تحت پوشش این مرکز، 13 واحد تهیه و توزیع و اماکن عمومی به دلیل تخلف از موازین و مقررات بهداشتی از سوی بازرسان بهداشت محیط این مرکز تعطیل شدند.

 

او افزود: متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی باید به نحوه رعایت شیوه نامه های بهداشتی خصوصا کنترل نقاط بحرانی در مراکز عرضه و طبخ مواد غذایی از جمله رعایت زنجیره سرما و گرما در مواد غذایی  به منظور حفظ سلامت عمومی و امنیت غذایی توجه بیشتری داشته باشند .

 

مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب نیز در این باره گفت: دمای مناسب برای نگه داری مواد غذایی در یخچال (0 الی 4 درجه سانتی گراد) و فریزر (18- درجه سانتی گراد) می باشد و دمای مناسب نگه داری مواد غذایی گرم تا زمان عرضه به مشتری حد اقل 65 درجه سانتی گراد می باشد و  بسیاری از مسمومیت های غذایی ناشی از  نگهداری مواد غذایی در فاصله دمایی 4 الی 65 درجه سانتی گراد بیش از دو ساعت و عدم رعایت دمای پخت مواد غذایی اتفاق می افتد.

 

مهندس «محمد حسین کیانفر» با اشاره به برخورد قانونی با متخلفان و تهدید کنندگان سلامت عمومی، از شهروندان خواست از خرید مواد غذایی مراکز غیر مجاز و فاقد مشخصات بهداشتی و همچنین خرید از فروشندگان دوره گرد خودداری کنند و شکایات  بهداشتی خود را از طریق سامانه ارتباط مردمی وزارت بهداشت(190) ثبت و پیگیری نمایند..

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 116909
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید