مرکز بهداشت شهدای انقلاب
تعطیلی 13 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی
رییس مرکز بهداشت شهدای انقلاب از تعطیلی 13 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و امکنه عمومی به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی از سوی کارشناسان بهداشت خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان شیراز( شهدای انقلاب ) دکتر «کمال فخرپور» با اعلام این خبر گفت : در راستای تشدید نظارت های بهداشتی بر وضعیت بهداشت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در مناطق تحت پوشش این مرکز، 13 واحد تهیه و توزیع و اماکن عمومی به دلیل تخلف از موازین و مقررات بهداشتی از سوی بازرسان بهداشت محیط این مرکز تعطیل شدند.
او افزود: متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی باید به نحوه رعایت شیوه نامه های بهداشتی خصوصا کنترل نقاط بحرانی در مراکز عرضه و طبخ مواد غذایی از جمله رعایت زنجیره سرما و گرما در مواد غذایی به منظور حفظ سلامت عمومی و امنیت غذایی توجه بیشتری داشته باشند .
مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب نیز در این باره گفت: دمای مناسب برای نگه داری مواد غذایی در یخچال (0 الی 4 درجه سانتی گراد) و فریزر (18- درجه سانتی گراد) می باشد و دمای مناسب نگه داری مواد غذایی گرم تا زمان عرضه به مشتری حد اقل 65 درجه سانتی گراد می باشد و بسیاری از مسمومیت های غذایی ناشی از نگهداری مواد غذایی در فاصله دمایی 4 الی 65 درجه سانتی گراد بیش از دو ساعت و عدم رعایت دمای پخت مواد غذایی اتفاق می افتد.
مهندس «محمد حسین کیانفر» با اشاره به برخورد قانونی با متخلفان و تهدید کنندگان سلامت عمومی، از شهروندان خواست از خرید مواد غذایی مراکز غیر مجاز و فاقد مشخصات بهداشتی و همچنین خرید از فروشندگان دوره گرد خودداری کنند و شکایات بهداشتی خود را از طریق سامانه ارتباط مردمی وزارت بهداشت(190) ثبت و پیگیری نمایند..
نظر دهید