چاقي و اضافه وزن در سنين كودكي را جدي بگيريد.

كارشناس تغذيه مركز بهداشت شهداي انقلاب، از تشكيل كمپين (( كودكان دوست داشتني )) در بين مدارس خبر داد.
چاقي و اضافه وزن در سنين كودكي را جدي بگيريد.

به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت شهرستان شيراز – شهداي انقلاب،" نرگس نسيمي" هدف از تشكيل كمپين (( كودكان دوست داشتني )) را بهبود وضعيت رشد كودكان دچار اضافه وزن و مبتلا به چاقي برشمرد و گفت: چاقي دوران كودكي و نوجواني يك مشكل سلامت همگاني است كه به سرعت رو به افزايش است.

وي اولين جلسه از كمپين كودك هاي دوست داشتني را  اختصاص به آموزش و پايش اوليه قد و وزن دانش آموزان نام برد و افزود: چاقي در سنين كودكي منجر به چاقي در بزرگسالي مي شود به طوري كه  70 درصد كودكان چاق در بزرگسالي از چاقي رنج مي برند.

كارشناس تغذيه مركز جامع سلامت فاطمه الزهرا(س)، علت اصلي اضافه وزن و چاقي در دوران كودكي و نوجواني را، عدم تعادل انرژي بين كالري دريافتي و كالري مصرف شده عنوان كرد، و پيامد هاي آن را ابتلا به بيماري هايي نظير ديابت، كبد چرب و انواع سرطان ها دانست .

" نسيمي" راه كارهاي اساسي در پيشگيري از اضافه وزن و چاقي در كودكان را، صرف صبحانه در خانه و افزايش تحرك بدني برشمرد كه خانواده ها مي توانند با  اختصاص برنامه ورزشي در روزهاي تعطيل،كودكان را به تحرك و ورزش تشويق كنند.

او پس از پايش قد و وزن كودكان به مادران، توصيه كرد: در اتاق كودك خود قدسنج نصب نمايند و با استفاده از جداول برنامه ورزشي و تغذيه اي،  كودكان را  به رعايت برنامه غذايي ترغيب نمايند .

گفتني است، اين برنامه آموزشي با حضور بيش از يكصد نفر از مادران و دانش آموزان مدارس ستارگان و شاهد لاله ها برگزار شد.