بسيج ملي آموزش همگاني تغذيه،برنامه تغذيه سالم در سراي سالمندان مهر

به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت شهداي انقلاب، بمناسبت بسيج ملي آموزش همگاني تغذيه،برنامه تغذيه سالم در سراي سالمندان مهر يرگزار شد.
بسيج ملي آموزش همگاني تغذيه،برنامه تغذيه سالم در سراي  سالمندان مهر

نرگس نسيمي كارشناس تغذيه مركز خدمات جامع سلامت فاطمه الزهرا (س) ضمن بازديد از وضعيت تغذيه سالمندان تحت پوشش سراي سالمندان مهر گفت: اغلب سالمندان  هوشياري و تمركز لازم براي خوردن غذاي كافي ندارند.از جمله مشكلاتي كه بر تغذيه سالمندان اثر سوء مي‌گذارد بي‌دنداني و مشكل جويدن است كه محدوديت غذاخوردن را در پي دارد. اغلب سالمندان به دليل نداشتن دندان، سبزيجات و ميوه ها را از برنامه غذايي خود حذف مي كنند و بدين ترتيب احتمال كمبود  انواع ويتامين ها ،املاح و فيبر در برنامه غذايي سالمندان به چشم مي خورد.

نسيمي افزود:  در دوران كهولت سن به دليل  كاهش سوخت و ساز بدن و همچنين كاهش تحرك جسمي  ،پيروي از يك برنامه صحيح غذايي  حايز اهميت مي باشد ، سالمندان بايستي  از تمامي گروه هاي مواد غذايي استفاده نمايند و نوشيدن مقدار مناسب آب را فراموش نكنند.

گفتني است در اين بازديد جمعي از داوطلبين سلامت ،كارشناس تغذيه مركز خدمات جامع سلامت فاطمه الزهرا(س) را همراهي كردند.