ميان وعده سالم، فراموش شده در بين دانش آموزان

به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت شهرستان شيراز- شهداي انقلاب كارشناس تغذيه مركز جامع سلامت موسي بن جعفر( ع) چاقي دوران كودكي و نوجواني را به صورت يك مشكل سلامت همگاني ذكر كرد، كه به سرعت رو به افزايش است.

"زينب ايزدي" اصلاح رفتار و الگوي غذايي و سبك زندگي به وسيله آموزش را بسيار حايز اهميت دانست، و بر نقش مهم دانش آموزان در انتقال آموزش ها به خانواده ها در زمينه  انتقال الگوي تغذيه اي سالم تاكيد كرد.

او ادامه داد: علت اصلي اضافه وزن و چاقي در نوجوانان الگوي غذايي ناسالم در اين سنين است، كه با مصرف به موقع صبحانه و استفاده از 2 تا 3 ميان وعده سالم، در كنترل و پيشگيري از اضافه وزن و چاقي در نوجوانان مي تواند، مانع از چاقي و پيامدهاي ناشي از آن در بزرگسالي گردد.

"ايزدي" با آموزش هرم غذايي و اجزاء الگوي غذايي سالم به دانش آموزان توصيه كرد: مقدار مصرفي روغن و شكر موجود در غذاها را كاهش داده، مصرف ميان وعده هاي سالم را جايگزين غذاهاي آماده كرده، و به جاي استفاده از سس مايونز، از ماست و سبزي هاي خشك استفاده شود.

گفتني است اين آموزش ها به همت واحد تغذيه مركز خدمات جامع سلامت موسي بن جعفر (ع) به همراه اجراي مسابقات ورزشي، روزنامه ديواري و اهداء جوايز برگزار گرديد

پایان خبر

تاریخ