تعامل مادران و كودكان راهي كليدي براي دروني كردن آگاهي هاي سلامتي نسل بعد

ساراسلحشورنژاد كارشناس تغذيه مركز خدمات جامع سلامت امام رضا(ع) اعلام كرد اردوهاي مادروكودك با محوريت تعامل والدين وفرزندان با هدف تغذيه سالم وتاكيد برفعاليت بدني  نقش بسزايي در ارتقا فرهنگ و سواد تغذيه اي جامعه دارد.

وي افزود: در راستاي اجراي فعاليت هاي آموزشي به مناسبت بسيج ملي آموزش همگاني تغذيه با شعار (( يك ،دو ، سه تغذيه سالم )) با همكاري دبستانهاي تحت پوشش مركز خدمات جامع سلامت امام رضا (ع) ،اردوي مادر وكودك درمحل باغ بانوان برگزارشد.

سلحشور نژاد در حاشيه برگزاري اين اردو اظهار داشت: سال‌ هايي كه كودك در مقطع  ابتدايي مي ‌گذراند، از نظر تغذيه دوره مهمي است، زيرا رشد كودك در اين سنين ادامه دارد، اگرچه سرعت رشد او كمتر از سال‌ هاي اول زندگي است، ولي بايد توجه داشت كه هر مرحله از رشد، وابسته به مرحله قبل بوده و مرحله بعد را نيز تحت تاثير قرار مي‌دهد.

مسلما مصرف خوراكي هاي فرآوري شده مثل سوسيس و كالباس يا اسنك هاي شور مانند چيپس، پفك و حتي خوراكي هاي خيلي شيرين مثل كيك ها و نوشابه هاي گازدار بدترين انتخاب ممكن براي زنگ تفريح بچه ها هستند.خوراكي هاي خيلي شور يا خيلي شيرين مي توانند تعادل مايعات بدن را بر هم بزنند كه اين موضوع مي تواند روي قدرت تمركز ذهني دانش آموزان  اثرات نامطلوبي داشته باشد.

گفتني است  برنامه هاي اين اردو شامل ورزش والدين ودانش آموزان ،سخنراني آموزشي كارشناس تغذيه،برگزاري مسابقه آگاهي هاي تغذيه اي،صرف ميان وعده سالم وهمچنين برگزاري جشنواره غذاي سالم بود