مرکز بهداشت شهدای انقلاب
اجرای طرح ضربت تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در منطقه دشت ارژن
رییس مرکز بهداشت شهدای انقلاب، از اجرای طرح ضربت و بازرسی بیش از 70 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و توقیف بیش از 200 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر مجاز، در منطقه گردشگری دشت ارژن خبر داد.
رییس مرکز بهداشت شهدای انقلاب، از اجرای طرح ضربت و بازرسی بیش از 70 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و توقیف بیش از 200 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر مجاز، در منطقه گردشگری دشت ارژن خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای انقلاب، دکتر «کمال فخرپور» با اعلام این خبر گفت: از آنجا که منطقه دشت ارژن یکی از مسیرهای اصلی تردد مسافران در تمام طول سال می باشد، و با توجه به لزوم نظارت و توجه بیشتر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در این منطقه گردشگری، و اهمیت حفظ سلامت و رفاه شهروندان و مسافران و پیشگیری از وقوع احتمالی بیماری های منتقله از آب و غذا و مسمومیت های غذایی، طرح ضربت تشدید بازرسی مراکز و اماکن این منطقه در دستور کار این مرکز قرار گرفت.
مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب نیز، در این باره گفت: در این طرح تعداد 12 بازرس بهداشت محیط در قالب 6 تیم بازرسی از 76 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید کردند، که برای تعدادی مراکز متخلف اخطار کتبی صادر و متصدیان 20 مرکز متخلف به تعزیرات حکومتی و 6 مرکز به دادسرا معرفی، و تعطیل 3 مرکز در دستور کار قرار گرفت.
مهندس «محمد حسین کیانفر» افزود: در این بازرسی ها مقدار 30 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد معدوم و مقدار 220 کیلوگرم مواد غذایی غیرمجاز توقیف و پرونده متخلفین به مراجع قضایی ارسال شد.
او از شهروندان و مسافرین خواست، به رعایت پروتکل های بهداشتی در طول سفر، از خرید مواد غذایی خصوصاً غذای خانگی از فروشندگان دوره گرد و خرید مواد غذایی فاقد پروانه ساخت ( سیب سلامت ) و سایر مشخصات بهداشتی از جمله تاریخ تولید و انقضاء و آدرس کارخانه جدا پرهیز کنند، و در صورت داشتن شکایت از طریق سامانه تلفنی 190 وزارت بهداشت شکایت خود را ثبت و پیگیری نمایند.
نظر دهید