متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

05 دی 1404

  • 1404/09/29
  • - تعداد بازدید: 46
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای انقلاب

برگزاری برنامه صبحانه سالم به مناسبت پویش ملی تغذیه سالم

 

به مناسبت پویش ملی تغذیه سالم (15 لغایت 30 آذرماه 1404) برنامه «صبحانه سالم» با همت واحد بهبود تغذیه این مرکز برگزار شد، و کارکنان با صرف صبحانه‌ی سالم، در راستای ترویج فرهنگ تغذیه صحیح و افزایش آگاهی نسبت به اهمیت نان کامل، این پویش ملی را گرامی داشتند.

 

 

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای انقلاب، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز، در جمع کارکنان به تشریح اهداف پویش ملی تغذیه سالم پرداخت و بر نقش مهم تغذیه مناسب در ارتقای سلامت فردی و اجتماعی تأکید کرد.

 

«اعظم زمانی» با اشاره به اهمیت استفاده از نان کامل در برنامه غذایی روزانه گفت: نان کامل به دلیل دارا بودن فیبر، ویتامین‌ها و املاح معدنی، نقش مؤثری در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر از جمله دیابت، چاقی و بیماری‌های قلبی ـ عروقی دارد و مصرف آن به‌ویژه در وعده صبحانه توصیه می‌شود.

 

 

او همچنین افزود: انتخاب مواد غذایی سالم در وعده صبحانه می‌تواند انرژی لازم برای شروع یک روز کاری پربازده را فراهم کرده و به بهبود تمرکز و عملکرد افراد کمک کند.

 

زمانی همچنین با تأکید بر اهمیت ویژه مصرف نان سنگک افزود: نان سنگک به دلیل داشتن سبوس و فرآیند پخت سنتی، از سالم‌ترین انواع نان محسوب می‌شود و مصرف آن به بهبود عملکرد دستگاه گوارش، احساس سیری طولانی‌تر و کنترل بهتر قند خون کمک می‌کند. او توصیه کرد افراد در برنامه غذایی روزانه خود، نان سنگک سبوس‌دار را به‌عنوان یک انتخاب سالم در اولویت قرار دهند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 141995
کلیدواژه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید