متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1401/06/20
  • - تعداد بازدید: 207
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای انقلاب

برگزاری جلسه آموزشی با موضوع پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی با محوریت همیار پلیس

کودکان و نوجوانان 5 تا 19 سال، در تصادفات جاده ای بدلیل سهل انگاری والدین، بیشترین آسیب ها را می بینند و جان خود را از دست می دهند.

کودکان و نوجوانان 5 تا 19 سال، در تصادفات جاده ای بدلیل سهل انگاری والدین، بیشترین آسیب ها را می بینند و جان خود را از دست می دهند.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای انقلاب، مسوول واحد پیشگیری از بیماری های غیر واگیر این مرکز، با بیان اینکه، سوانح و حوادث ترافیکی در ایران یکی از اصلی ترین عوامل مرگ و میر محسوب می شود، گفت: بر اساس آخرین شواهد موجود، بیشترین سال های از دست رفته عمر به دلیل حوادث اتفاق می افتد، و از آن جایی که بیشتر مرگ های ناشی از سوانح و حوادث در سنین پایین رخ می دهند، بار اجتماعی و اقتصادی قابل توجهی به جامعه وارد می کنند. 

"مژگان وطن پرست" افزود: متاسفانه در کشور ما بر اساس نظام مراقبت مرگ کودکان 1 تا 59 ماهه، از سال 1386 تا 1389 به طور متوسط 43 درصد از موارد مرگ ناشی از حوادث غیر عمدی در کودکان، به دلیل حوادث ترافیکی بوده است، که والدین می توانند نقش کلیدی در محافظت از کودکان را داشته باشند.

 
 

مسئول آموزش اداره فرهنگ و ترافیک پلیس راهور نیز، با اشاره به آموزش های لازم به کودکان به عنوان همیاران پلیس، اظهار داشت: در هر ساعت از شبانه روز تعداد زیادی کودک به دلیل صدمات ناشی از وسایل نقلیه موتوری در اورژانس تحت درمان قرار می گیرند؛ همچنین کودکان و نوجوانان 5 تا 19 سال، در تصادفات جاده ای بیشترین آسیب ها را می بینند و جان خود را از دست می دهند.

 سرگرد "مباشری" با بیان اینکه، کودک نبایستی به هیچ عنوان روی صندلی خودروی در حال حرکت بایستد، ادامه داد: خوابیدن بروی صندلی عقب خودرو و همچنین بیرون کردن دست یا سر کودک از پنجره خودرو، بیشترین آسیب ها را در حوادث ترافیکی به خود اختصاص می دهد.

او همچنین بکارگیری نکات زیر را در کاهش بروز حوادث ترافیکی مهم دانست:

آشنا کردن کودکان به اصول ایمنی به عنوان پیشگیری سطح اول در کاهش موارد سوانح ترافیکی وآسیب های ناشی از آن      
 استفاده از تجهیزات ایمنی نظیر کلاه ایمنی، کمربند ایمنی و صندلی کودک

استفاده از صندلی مخصوص اطفال، صدمات شدید و مرگ کودکان را در تصادفات رانندگی به شدت کاهش می دهد.

 عبور عابران از خط کشی و پل عابر پیاده و همچنین دقت به چراغ عابر پیاده در هنگام عبور از خیابان و چهار راه در صورت سبز بودن چراغ عابر پیاده   

 استفاده از شب نما و لباس های روشن در شب توسط عابرین پیاده (عدم استفاده از لباس تیره در شب)

 خودداری از خوردن، آشامیدن، صحبت با سرنشینان خودرو و صحبت با موبایل توسط راننده حین رانندگی

رعایت دقیق سرعت مجاز توسط راننده        

استراحت کافی قبل از رانندگی طولانی (برای پیشگیری از خواب آلودگی راننده)

 
 

 

به مناسبت کمپین پیشگیری از سوانح وحوادث ترافیکی، این جلسه آموزشی با هدف پیشگیری از حوادث ترافیکی با حضور بیش از 170 نفر از کودکان 6 تا 12 سال  در فرهنگسرای جوان برگزار شد.

 
 
پایان خبر
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 66361
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید