مرکز بهداشت شهدای انقلاب
برگزاری دوره آموزشی «اصول تغذیه سالم» ویژه بیماران مبتلا به سرطان و خانوادههای آنان با همکاری جمعیت هلالاحمر
به منظور ارتقای سطح آگاهی عمومی و پیشگیری از سرطان، دوره آموزشی با موضوع «اصول تغذیه سالم در پیشگیری از سرطان و رهنمودهای تغذیهای» برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای انقلاب، در این کارگاه آموزشی، «نرگس نسیمی» کارشناس تغذیه این مرکز، به تشریح اهمیت تغذیه سالم، نقش آن در پیشگیری از سرطان و اصول صحیح برنامهریزی غذایی پرداخت.

او تأکید کرد، تغذیه سالم فواید گستردهای برای سلامتی دارد؛ از جمله حفظ وزن مناسب، کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مزمن نظیر سرطان، بیماریهای قلبی و دیابت، بهبود فرآیند هضم، افزایش سطح انرژی، تقویت عملکرد مغز، بهبود سیستم ایمنی و ارتقای سلامت روان، از جمله اثرات مثبت در یک رژیم غذایی سالم است.
نسیمی خاطرنشان کرد، برای داشتن یک رژیم غذایی سالم و متناسب با نیازهای بدن، بهرهگیری از راهنمایی کارشناسان تغذیه ضروری است، و مصرف صحیح و متعادل مواد غذایی از تمام گروههای هرم غذایی از اهمیت ویژهای برخوردار است.

این کارشناس تغذیه در ادامه، توضیحاتی درباره منابع و مضرات مصرف اسیدهای چرب اشباع و ترانس ارائه کرد. طبق توضیحات او، این چربیها میتوانند موجب افزایش سطح LDL خون، انسداد عروق، افزایش احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی–عروقی، برخی سرطانها و دیابت شوند.
در بخش دیگری از این کارگاه، وی به معرفی مواد غذایی حاوی آنتیاکسیدان و نقش مهم آنها در پیشگیری از سرطان پرداخت و نکاتی درباره رعایت اصول تغذیه در دوران درمان سرطان ارائه کرد.
نظر دهید