مرکز بهداشت شهدای انقلاب
برگزاری وبینار کشوری " اصول تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان در دوران شیوع کویید 19 ویژه دانشجویان و اساتید دانشگاه فرهنگیان"
.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان شیراز- شهدای انقلاب، واحد بهبود تغذیه جامعه این مرکز با همکاری دانشگاه فرهنگیان سلمان فارسی، وبینار کشوری با موضوع "اصول تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان در پاندمی کویید19" با سخنرانی خانم فاطمه نجفی کارشناس تغذیه و رژیم درمانی، ویژه دانشجویان و اساتید دانشگاه فرهنگیان در تالار مجازی مرکز بهداشت شهدای انقلاب برگزار کرد.
فاطمه نجفی در این وبینار، پس از بررسی عملکرد بدن در طول مدت روزه داری، اصول تغذیه صحیح در وعدههای سحر، افطار و شام را توضیح داد، و ضمن تاکید بر اهمیت دریافت وعده سحری، به روزه داران توصیه کرد که پس از دریافت یک افطار سبک و مقوی شامل نوشیدنی های گرم و چند عدد خرما یا کشمش، وعده شام را بصورت کم حجم و مقوی با فاصله یک ساعت از افطار داشته باشند.
او یادآور شد، افزایش فعالیت فیزیکی در حد متوسط می تواند بین 20 تا 30 درصد از احتمال بروز عفونت های تنفسی ویروسی را کاهش دهد، و در این راستا به روزه داران توصیه کرد که به طور متوسط 3 تا 5 روز در هفته و به مدت 30 تا 45 دقیقه فعالیت هوازی نظیر پیاده روی یا نرمش هایی در منزل داشته باشند.
این کارشناس تغذیه، ضمن بررسی شرایط روزه داری در بیماران دیابتی، فشارخون بالا و کلیوی، در دوران شیوع کویید 19 را مشروط به صلاحدید پزشک معالج دانست .
نظر دهید