متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1399/06/10
  • - تعداد بازدید: 377
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تجلیل از تلاش های کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت در مشاوره تغذیه پیشگیری، درمان و نقاهت بیماری کرونا به مناسبت روز کارمند

همزمان با چهارم شهریورماه و روز کارمند، رئیس مرکز بهداشت شهدای انقلاب، با ارسال پیامی روز کارمند را تبریک گفت، و از تلاش کارشناسان واحد بهبود تغذیه جامعه حوزه ستادی و مراکز خدمات جامع سلامت در انجام مشاوره تغذیه پیشگیری، درمان و نقاهت بیماری کرونا تقدیر کرد.

همزمان با چهارم شهریورماه و روز کارمند، رئیس مرکز بهداشت شهدای انقلاب، با ارسال پیامی روز کارمند را تبریک گفت، و از تلاش کارشناسان واحد بهبود تغذیه جامعه حوزه ستادی و مراکز خدمات جامع سلامت در انجام مشاوره تغذیه پیشگیری، درمان و نقاهت بیماری کرونا تقدیر کرد.

 به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان شیراز- شهدای انقلاب، در متن پیام دکتر "حمیدرضا قاسم پور" بمناسبت روز کارمند آمده است: رعایت اصول تغذیه سالم در شرایط عادی لازمه یک زندگی سالم بر محور توسعه پایدار در هرجامعه ای است؛ اما زمانی که با بحرانی همانند ویروس کرونا مواجه می شویم، رعایت اصول تغذیه سالم یکی از ارکان مهم و اساسی در تامین سلامت و کوتاه تر کردن دوران این بحران اهمیت پیدا می کند.

 
 

 یکی از مهم‌ترین اقدامات مراقبتی از بیماران مبتلا به کووید19، حمایت تغذیه‌ای است؛ توجه به نوع تغذیه و غذاهایی که در طول روز مصرف می کنیم، به سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا کمک می‌کند.

 در ادامه این پیام آمده است: با شروع بحران کرونا، کارشناسان تغذیه در کنار سایر مدافعان سلامت در تمام مراکز بهداشتی و درمانی، به ارائه خدمت صادقانه پرداخته و به عنوان یک کار گروهی در درمان بیماران مبتلا به این بیماری نقش مهمی ایفا کردند. کارشناسان تغذیه در زمینه پیشگیری از کرونا، با رعایت نکات مهم تغذیه ای از طریق تقویت سیستم ایمنی بدن، دوره درمان و نقاهت بیماران را با مشاوره تغذیه حضوری و تلفنی، به حداقل رسانده اند.

 
 

 مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت انقلاب نیز، ضمن تقدیر و تشکر از همکاری و فعالیت های ارزنده کارشناسان شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش این مرکز، به خصوص در دوران شیوع بیماری کرونا، گفت، از ابتدای شیوع بیماری کووید 19 تاکنون بیش از 5 هزار 200 مشاوره تغذیه به صورت حضوری و بیش از 7 هزار و 900 مشاوره تغذیه به صورت تلفنی صورت گرفته است.

 "طاهره رامش" همچنین افزود: بیش از 4 هزار 500 مشاوره تغذیه به افراد مبتلا به کرونا، حدود 40 هزار تماس تلفنی با خانوارها جهت همکاری در غربالگری بیماری کووید 19، و ارائه مشاوره تغذیه به افراد مبتلا به بیماری های زمینه ای مانند دیابت، فشارخون بالا، بیمارهای قلبی عروقی، از دیگر فعالیت های این واحد برشمرد.

 
 
پایان خبر

 

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 28415
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید