مرکز بهداشت شهدای انقلاب
گرامیداشت «روز جهانی غذا» با برنامه دورهمی و صرف صبحانه سالم در مرکز بهداشت انقلاب
رییس مرکز بهداشت شهدای انقلاب، در گرامیداشت روز جهانی غذا، بر مصرف نان کامل به عنوان خوراک عمده جامعه تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای انقلاب، دکتر «کمال فخرپور» بابیان اینکه، هر ساله از سوی سازمان ملل روز جهانی غذا نامگذاری می شود و 24 مهر ماه امسال نیز با شعار "حق داشتن غذا، برای زندگی بهتر و آینده ای بهتر" نامگذاری شده است.
او افزود: گرامیداشت این روز در کشور با تاکید بر آموزش های عموم جامعه در مورد فواید مصرف نان کامل انجام می شود؛ همچنین با توجه به اینکه خوراک اصلی آحاد جامعه در کشور ما نان می باشد و گسترش برنامه نان کامل یکی از اولویت های اساسی وزارت بهداشت است، لذا مصرف نان کامل می تواند به مقابله با کمبود مواد مغذی و پیشگیری از ابتلا به بیماری های غیر واگیر مانند بیماری های قلبی عروقی، دیابت و انواع سرطان موثر باشد.
مسوول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای انقلاب نیز، در این باره گفت: بهترین نانی که از آرد گندم می توان تهیه کرد، شامل آردی می شود که هر سه بخش دانه گندم (سبوس، جنین، آندوسپرم) در آن حفظ می شود و چنین نانی از پروتئین، کلسیم، آهن و ویتامین بالایی برخوردار بوده و قادر است بخش بسیاری از نیازهای بدن به مواد مغذی را تأمین کند.
" طاهره رامش" افزود: در همین راستا و به مناسبت روز جهانی غذا جشنواره غذای سالم با حضور کارکنان مرکز بهداشت شهدای انقلاب برگزار شد.
نظر دهید