مرکز بهداشت شهدای انقلاب
برگزاری کارگاه آموزشی "نقش سلامت روان در ازدواج موفق"، همزمان با هفته ملی جوان
مسوول واحد سلامت نوجوانان،جوانان و مدارس مرکز بهداشت شهدای انقلاب، مسئله جوانی جمعیت را موضوعی فرابخشی عنوان کرد، و بر نقش ازدواج در سلامت روان جامعه، تاکید کرد.
مسوول واحد سلامت نوجوانان،جوانان و مدارس مرکز بهداشت شهدای انقلاب، مسئله جوانی جمعیت را موضوعی فرابخشی عنوان کرد، و بر نقش ازدواج در سلامت روان جامعه، تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای انقلاب، دکتر «مژگان غفاری» در جمع داشجویان دانشگاه فرهنگیان، ضمن تبریک فرا رسیدن ولادت حضرت علی اکبر (ع) و آغاز هفته ملی جوان، مسئله جوانی جمعیت را موضوعی فرا بخشی عنوان کرد و گفت: در ساختار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز، واحدهای متعددی با توجه به رسالت خود، متولی بخش ها و حیطه هایی از سلامت جوانان هستند، لذا موفقیت در اجرای برنامه های مرتبط با سلامت جوانان، با مشارکت کلیه ذینفعان امکان پذیر خواهد بود.
او به اهمیت موضوع ازدواج در جوانان، با توجه به شعار هفته ملی جوان پرداخت و افزود: ازدواج و تشکیل خانواده، نقش مهمی در بقای جامعه دارد، و میزان سلامت و بهداشت روان در ازدواج یکی از ملاکهای مهمی است که کیفیت زندگی زوجین را تعیین میکند.
در ادامه نیز، کارشناس سلامت روان مرکز بهداشت شهدای انقلاب، در خصوص شیوه های زندگی سالم و ازدواج موفق، و همچنین ملاک های صحیح انتخاب همسر، گفت: میزان سلامت و بهداشت روانی در ازدواج، یکی از ملاکهای مهمی است که کیفیت زندگی زوجین را تعیین میکند؛ پیش از ازدواج لازم است که افراد در مرحله شناخت و آشنایی در مورد سلامت روان فرد موردنظر خود تحقیق کنند و در صورتی که از وجود مشکلی آگاه شدند پیش از تصمیم گیری برای ازدواج در جهت رفع و بهبودی آن اقدام کنند، چرا که عدم برخورداری از سلامت روان، ویژگیهای رفتاری فرد را به میزان زیادی تحت تأثیر خود قرار میدهد، و در نتیجه بر ارتباط بین زن و مرد تأثیر بسیاری میگذارد.
«مهدی کریمی» افزود: بسیاری از افراد تعریف درست و دقیقی از بهداشت و سلامت روان ندارند، و این مسئله باعث میشود که معیار مناسبی برای انتخاب همسر خود نداشته باشند؛ طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی، سلامت روان، حالتی از بهزیستی است که در آن فرد از توانمندیهای خود آگاه است، توان کنار آمدن با استرسهای معمول زندگی را دارد، و میتواند به طرز مؤثری کار کند و در نهایت عملکرد مثبتی در اجتماع داشته باشد.
او عزت نفس را، از مهترین اصول سلامت روان برشمرد و افزود: فردی که به ارزشهای خود و دیگران واقف است، از سلامت روانی مناسبی برخوردار است؛ همچنین باید توجه داشت، که بهداشت روان مستلزم دانستن و ارزش دادن به نیازهای اولیه انسان است، و بر این اصل استوار است که نیازهای جسمانی و روانی هر شخص در هر سنی با شرایط ویژه همان سن باید در نظر گرفته شود.
کارگاه آموزشی "نقش سلامت روان در ازدواج موفق" به همت واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس و با همکاری واحد سلامت روان مرکز بهداشت شهدای انقلاب، برای بیش از 60 نفر از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان سلمان فارسی برگزار شد.
نظر دهید