متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1399/07/27
  • - تعداد بازدید: 424
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای انقلاب

بمناسبت روز جهانی غذا؛ "همه با هم برای تغذیه سالم و تامین امنیت غذایی خانواده در شرایط اپیدمی کرونا"

.

بحران جهانی کووید 19 زمان مناسبی برای تأمل در مورد چیزهای ارزشمندیست که اساسی ترین نیازهای ما هستند. غذا جوهر زندگی و بستر فرهنگ ها و جوامع ماست. حفظ دسترسی به غذای سالم و مغذی بخشی اساسی از پاسخ به بیماری همه گیر کووید19 به ویژه برای جوامع آسیب پذیر و آنهایی که به دلیل همه گیری از نظر اقتصادی آسیب دیده اند، می باشد.

در دهه های اخیر، جهان پیشرفت چشمگیری در بهبود بهره وری کشاورزی داشته است. اگر چه اکنون بیش از اندازه کافی برای همه غذا تولید می شود، اما سیستم های غذایی ما از تعادل خارج شده است؛ روند افزایش گرسنگی از سال 2014، همراه با گسترش چاقی، تخریب محیط زیست، از بین رفتن تنوع کشاورزی-بیولوژیکی، اتلاف مواد غذایی و عدم امنیت شغلی کارگران و زنجیره غذایی، تنها برخی از مواردی هستند که این عدم تعادل را برجسته می کنند.

 
 

از آنجا که کشورها، شروع به توسعه و اجرای برنامه های خود در جهت بهبود شرایط کووید 19 می کنند، فرصتی برای اتخاذ راه حل های نوآورانه بر اساس شواهد علمی وجود دارد تا بتوانند سیستم های غذایی را بهبود بخشند.

از این منظر، روز جهانی غذا خواستار همبستگی جهانی برای کمک به تمام جمعیت ها و به ویژه آسیب پذیرترین افراد برای رهایی از بحران و مقاوم سازی سیستم های غذایی است، تا بتوانند در برابر افزایش ناپایداری، شوک های آب و هوایی مقاومت کنند، و همه افراد رژیم های غذایی سالم و مناسب داشته باشند، و نیاز کارگران سیستم غذایی به نحو مطلوبی تامین گردد.

همچنین در راستای اهداف روز جهانی غذا، با مصرف میوه و سبزیجات در فصل برداشت. اسراف نکردن مواد غذایی و فریزر کردن مواد غذایی به منظور جلوگیری از هدر رفتن آن، نقش موثری در پایداری امنیت غذایی ایفا کنیم.

 

نسیم بهادری - کارشناس واحد بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت شهدای انقلاب

 
پایان خبر
 
 
محمد امین افتخاری - مسوول روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای انقلاب
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 31112
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید