مرکز بهداشت شهدای انقلاب
آغاز پویش ملی تغذیه سالم با شعار «نان و سلامت»
رییس مرکز بهداشت شهدای انقلاب، از آغاز پویش ملی اطلاعرسانی تغذیه سالم با محوریت ارتقای دانش و آگاهی عمومی با شعار «نان و سلامت» خبر داد؛ این پویش از ۱۵ تا ۳۰ آذرماه سال جاری و با همکاری واحدها، ادارات و سازمانهای درونبخشی و بینبخشی و همچنین تمامی شبکههای بهداشت تحت پوشش برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت انقلاب، دکتر «کمال فخرپور» همزمان با شروع این پویش ملی گفت: این برنامه فرصتی ارزشمند است تا بار دیگر اهمیت انتخاب نان سالم و نقش آن در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر برای خانوادهها یادآوری شود و سطح آگاهی جامعه درباره مزایای مصرف نان کامل افزایش یابد.

او با اشاره به اینکه نان پرمصرفترین ماده غذایی در سبد خانوادههای ایرانی است، افزود: کیفیت نان بهطور مستقیم بر سلامت جامعه اثرگذار است؛ نتایج تحقیقات متعدد بالینی نشان میدهد که مصرف نان کامل ـ دارای سبوس و گیاهک گندم ـ در پیشگیری از بروز بیماریهایی همچون اختلالات قلبی ـ عروقی، دیابت، مشکلات گوارشی، انواع سرطانها، چاقی و بیماریهای متابولیک نقش مهمی دارد.
رییس مرکز بهداشت شهدای انقلاب، همچنین کیفیت نان را وابسته به درجه تصفیه آرد و نوع گندم مصرفی دانست و توضیح داد: مصرف زیاد نان سفید با افزایش وزن مرتبط است؛ بهگونهای که مصرف روزانه دو وعده نان سفید نسبت به یک وعده یا کمتر، احتمال ابتلا به اضافهوزن یا چاقی را افزایش میدهد.
دکتر فخرپور در پایان ضمن تأکید بر ضرورت مشارکت تمامی دستگاهها و همراهی عموم مردم در تحقق اهداف این پویش، خاطرنشان کرد: مصرف نان کامل به جای نان سفید، به دلیل شاخص گلیسمی پایینتر و دارا بودن فیبر غذایی، ویتامینها، منیزیم و پروتئینهای ارزشمند، میتواند نقش مهمی در ارتقای سلامت جامعه ایفا کند.
نظر دهید