مرکز بهداشت شهدای انقلاب
آموزش کاشت سبزیجات در گلدان و باغچه
به همت واحد بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت شهدای انقلاب، جلسه آموزشی کاشت سبزیجات در گلدان و باغچه ویژه کارشناسان تغذیه و کارکنان، با همکاری کارشناسان جهاد کشاورزی برگزار شد.
به همت واحد بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت شهدای انقلاب، جلسه آموزشی کاشت سبزیجات در گلدان و باغچه ویژه کارشناسان تغذیه و کارکنان، با همکاری کارشناسان جهاد کشاورزی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای انقلاب، مسوول واحد بهبود تغذیه جامعه این مرکز، با بیان اینکه، سرانه مصرف سبزیجات در خانوارهای شهری و روستایی پایین تر از مقدار توصیه شده است، گفت: نقش مصرف سبزیجات تازه در تامین ذخایر بدن از نظر ریزمغذی ها و پیشگیری از بیماری های غیرواگیر از جمله چاقی، بیماری های قلبی و دیگر بیماری ها به اثبات رسیده است.
«طاهره رامش» افزود: باید به این نکته توجه داشت مصرف سبزیجات به صورت خام ارزش غذایی بیشتری دارند و در صورت نیاز به پخت بهتر است، در مراحل انتهای پخت و با آب کم پخته شوند.
کارشناس سازمان جهاد کشاورزی نیز در این باره گفت: امروزه آپارتمان نشینی بسیاری از مردم را از لذت کاشت و مصرف سبزی تازه محروم کرده است، بدلیل اینکه اغلب بر این باورند که کاشت سبزیجات تنها مختص باغ و باغچه است، اما باید بدانیم که کاشت و نگهداری سبزی در خانه خوشبختانه نیازی به فضای بزرگ ندارد و حتی میتوانیم در گلدانهای کوچک انواع مختلفی از سبزیجات را در خانه بکاریم.
مهندس«سمیه کشاورز» ادامه داد: تهیه بذر مناسب و سالم یک از نکات مهم در موفقیت کاشت سبزیجات است؛ تمامی سبزیجات و صیفی جات به 6 تا 8 ساعت نور مستقیم خورشید احتیاج دارند، بنابراین انتخاب مکانی مناسب با نور کافی مانند پنجره های جنوبی یا بالکن برای رشد سبزیجات ضروری است.
نظر دهید