متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1399/07/02
  • - تعداد بازدید: 414
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای انقلاب

اجباری بودن استفاده از آرد سبوس دار در نانوایی های سنگک

مسوول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب، از برخورد قانونی با نانوایی های سنگک متخلف در خصوص عدم استفاده ار آرد سبوس دار خبر داد.

مسوول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب، از برخورد قانونی با نانوایی های سنگک متخلف در خصوص عدم استفاده ار آرد سبوس دار خبر داد.

 به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان شیراز- شهدای انقلاب، مهندس "محمد حسین کیانفر" با اعلام این خبر گفت: استفاده از نان سبوس دار می تواند، موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، دیابت، و همچنین پیشگیری از ابتلا به چاقی و تقویت سیستم ایمنی بدن شود.

 
 

 او افزود: با توجه به اهمیت مصرف نان سبوس دار در بهبود تغذیه و سلامت شهروندان، برنامه نظارت بر استفاده آرد سبوس دار در پخت نان سنگک در دستور کار بازرسان بهداشت محیط قرار دارد.

مهندس کیانفر ادامه داد: در این راستا، بازدید از تمامی نانوایی های سنگک تحت پوشش، در دستور کار این واحد قرار دارد و از آرد مورد استفاده در پخت نان نمونه برداری و به آزمایشگاه رفرانس مواد غذایی ارسال می شود، که بعد از دریافت نتایج آزمایش، با مواردی که مقایر با استاندارد باشد برخورد قانونی لازم انجام می شود.

 
 
 

مسوول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب، ضمن توصیه به شهروندان در خصوص استفاده از نان های سبوس دار در برنامه غذایی خود، ار آنها خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در این زمینه، مراتب را از طریق سامانه تلفنی 190 وزارت بهداشت ثبت و پیگیری نمایند

 

 

 
پایان خبر
 
محمد امین  افتخاری - مسوول روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای انقلاب
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 29702
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید