اجرای طرح ضربت بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حاشیه شهر
رییس مرکز بهداشت شهدای انقلاب، از تعطیلی 6 واحد صنفی و معدوم سازی 400 گیلوگرم مواد غذایی غیر بهداشتی، در طرح ضربت بهداشت محیط خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شیراز - شهدای انقلاب، دکتر "حمیدرضا قاسم پور" هدف از اجرای طرح ضربت بهداشت محیط را بررسی وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در حاشیه شهر شیراز و ارتقاء هر چه بیشتر شاخص های بهداشتی و ارتقای سطح سلامت شهروندان عنوان کرد.
مسئول سلامت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب نیز در این باره گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و لزوم انجام اقدامات لازم به منظور پیشگیری هر چه بیشتر از انتشار بیماری و اجرای گام دوم مبارزه با کووید 19 طرح ضربت بازدید با حضور تمامی کارشناسان بهداشت محیط در قالب گروه های مختلف در منطقه حاشیه شهر شیراز اجرا شد.
مهندس "محمد حسین کیانفر" افزود: در این طرح علاوه بر بررسی وضعیت بهداشت فردی، لوازم و تجهیزات ساختمان و مواد غذایی ، تمامی مفاد گام دوم مبارزه با کووید 19در دستور کار بازرسان بهداشت محیط قرار گرفت و ضمن آموزش های لازم اقدامات قانونی جهت متصدیان متخلف انجام گرفت.
او ادامه داد: در این طرح از حدود 260 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید بعمل آمد، که از این تعداد حدود 250 مرکز اخطار غیر بحرانی صادر گردید، و تعداد 6 واحد صنفی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی به تعطیلی کشیده شد.
مهندس کیانفر همچنین از معدوم کردن حدود 400 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته خبر داد و گفت: انجام 340 مورد سنجش دمای یخچال ، فریزر ، پراکسید روغن و بار میکروبی سطوح ، و بیش از 150 مورد کلرسنجی از دیگر اقدامات انجام شده در این طرح عنوان کرد.
او با اشاره با ادامه دار بودن اجرای طرح ضربت وتشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی جهت پیشگیری از بیماری کرونا ، از متصدیان خواست تمامی موازین و پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.
پایان خبر
نظر دهید