متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1400/04/05
  • - تعداد بازدید: 487
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای انقلاب

با حضور مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، فعالیت های حوزه تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت امام حسن مجتبی (ع) بررسی شد.

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با هیات همراه، در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت امام حسن مجتبی (ع)، روند اجرای برنامه های تغذیه و فعالیت کارشناسان تغذیه این شهرستان را مورد بررسی و پایش قرار داد.

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با هیات همراه، در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت امام حسن مجتبی (ع)، روند اجرای برنامه های تغذیه و فعالیت کارشناسان تغذیه این شهرستان را مورد بررسی و پایش قرار داد.

 
 

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان شیراز – شهدای انقلاب، دکتر "سیلان فرخنده" معاون این مرکز در این بازدید به ارائه گزارشی از نحوه ارائه خدمات در مرکز امام حسن مجتبی (ع) پرداخت و گفت: 30 پایگاه پزشک خانواده و مراقب سلامت، تحت پوشش این مرکز قرار دارد که موجب تجمع جمعیت 68 هزار نفری در این منطقه شده است، و این این را نه از بعد جغرافیایی بلکه از بعد تجمع تعداد پزشکان خانواده در این منطقه  بایستی ارزیابی کرد.

در ادامه مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، هدف از این بازدید را بررسی اجرای برنامه های حوزه تغذیه و عملکرد کارشناسان تغذیه بخصوص در زمان بحران کرونا عنوان کرد و گفت: فعالیت ها و برنامه های گسترده و مطلوبی در حوزه تغذیه از جمله مشاوره به گروه های هدف، آموزش، برنامه های حمایتی و مراقبت های تغذیه ای به صورت سازماندهی شده، در مرکز بهداشت شهدای انقلاب اجرا می شود .

دکتر "زهرا عبدالهی" با اشاره به اجرای برنامه های حمایتی سبد غذایی به مادران باردار و کودکان دچار سوء تغذیه، توسط خیرین جذب شده به این برنامه حمایتی را، از اقدامات ارزشمند کارشناسان حوزه تغذیه این مرکز برشمرد و افزود: با توجه به برنامه های حمایتی به گروه های هدف، بر تداوم تلاش در اجرای طرح و افزایش مدت زمان استفاده از سبدحمایتی مادران باردار تا  شش ماه پس از زایمان تاکید کرد.

او همچمین، روند تغییرات شاخص های سلامت در حوزه تغذیه را، از دیگر فعالیت های ارزشمند کارشناسان تغذیه برشمرد و اضافه کرد: با بررسی روند تغییرات شاخص ها در سال گذشته، کارایی اجرای برنامه های ابلاغی وزارت بهداشت در سطح محیط را مشخص کرده و برنامه ریزی های موثرتری در این راستا انجام خواهد شد.

دکتر "عبداللهی" اجرای برنامه های تغذیه ای در این مرکز را با توجه به جمعیت زیاد منطقه، مطلوب ارزیابی کرد و با توجه به عدم تعدیل جمعیت در مراکز تحت پوشش،  بر افزایش تعداد نفرات کارشناسان تغذیه با توجه به جمعیت تحت پوشش تاکید کرد.

در ادامه، مسوول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای انقلاب نیز، با ارائه گزارشی از برنامه ریزی ها و اجرای برنامه های تغذیه ای در مرکز بهداشت، به جذب خیرین سلامت در این حوزه خبر داد و گفت: در سال گذشته با جذب خیرین سلامت در حوزه تغذیه، موفق شدیم میزان حمایت تغذیه ای به مادران باردار و گروه های آسیب پذیر را از یکصد میلیون تومان به پانصد میلیون تومان در سال جاری افزایش دهیم.

"طاهره رامش" همچنین به اجرای آموزش در گروه های مختلف فضای مجازی اشاره کرد و گفت: در بحث بررسی شاخص های تغذیه ای، اضافه وزن و چاقی در تمامی گروه های سنی را، از معضلات شناسایی شده در منطقه نام برد که در این خصوص رفع این مشکل  برنامه ریزی و اقدامات خوبی صورت گرفته است.

گفتنی است، در این بازدید دکتر "محمد رضا کریمی" معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه، دکتر «رضا عزتیان» مدیر برنامه های بهبود تغذیه در مراکز جمعی، "مریم مهارت"مدیر گروه واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی نیز حضور داشتند.

 

 
 
پایان خبر
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 43220
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید