مرکز بهداشت شهدای انقلاب
برگزاری دوره آموزشی «اصول تغذیه سالم» ویژه پرسنل شرکت فارس رعنا
با هدف ارتقای سطح آگاهی و بهبود الگوی تغذیه کارکنان، دوره آموزشی با موضوع "اصول تغذیه سالم و رهنمودهای تغذیهای " برای کارکنان شرکت فارس رعنا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای انقلاب، در این کارگاه آموزشی، کارشناس ارشد تغذیه این مرکز، به تشریح مفاهیم کلیدی در زمینه تغذیه سالم، هرم غذایی ایرانیان، اصول رهنمودهای تغذیهای و اهمیت مصرف نان کامل پرداخت.
«اعظم زمامی» با اشاره به نقش حیاتی تغذیه صحیح در ارتقای سلامت عمومی اظهار داشت: تغذیه سالم تأثیر چشمگیری در حفظ وزن مناسب، کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مزمن مانند بیماریهای قلبی و دیابت، بهبود هضم، افزایش سطح انرژی، ارتقای عملکرد مغز، تقویت سیستم ایمنی و بهبود خلقوخو و سلامت روان دارد؛ برای دستیابی به الگوی تغذیهای متناسب با نیازهای بدن، بهرهگیری از راهنمایی کارشناسان تغذیه ضروری است.

او با تأکید بر اهمیت مصرف متعادل مواد غذایی از تمامی گروههای اصلی در هرم غذایی، افزود: رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی، کلید اصلی تغذیه سالم است.
زمانی در بخش دیگری از صحبت های خود، ضمن توضیح درباره نقش روغنها و چربیها در رژیم غذایی، به معرفی ویژگیها و خواص تغذیهای انواع روغنها پرداخت و هشدار داد: مصرف بیش از حد اسیدهای چرب اشباع و ترانس میتواند موجب افزایش سطح کلسترول بد (LDL) خون، انسداد عروق، افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی–عروقی، برخی انواع سرطان و دیابت شود.
نظر دهید