مرکز بهداشت شهدای انقلاب
۱۳ واحد صنفی متخلف در شیراز پلمب شد / هشدار جدی به مراکز عرضه مواد غذایی
۱۳ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، به دلیل بیتوجهی به مقررات بهداشتی از سوی کارشناسان بهداشت محیط تعطیل شدند.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای انقلاب، دکتر «کمال فخرپور» رییس این مرکز، با اعلام این خبر گفت: در راستای تشدید نظارتها بر وضعیت بهداشت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، بهویژه در فصل گرما و در مراکز با ریسک بالا نظیر رستورانها، فستفودها، بیرونبرها و مراکز عرضه بستنی، فالوده و آبمیوه، ۱۳ واحد متخلف پلمب و بیش از ۳۰۰ پرونده تخلف به مراجع قضایی ارجاع داده شد.
مسوول واحد سلامت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب نیز، در این خصوص اظهار داشت: متصدیان مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی موظفند دستورالعملهای بهداشتی، بهویژه در کنترل نقاط بحرانی همچون زنجیره سرد و گرم مواد غذایی را بهطور جدی رعایت کنند تا سلامت و امنیت غذایی شهروندان به خطر نیفتد.
مهندس «محمدحسین کیانفر» افزود: دمای مناسب نگهداری مواد غذایی در یخچال ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد، در فریزر ۱۸- درجه سانتیگراد و برای مواد غذایی گرم تا زمان عرضه، حداقل ۶۵ درجه سانتیگراد است؛ همچنین بسیاری از مسمومیتهای غذایی ناشی از نگهداری مواد غذایی در بازه دمایی ۴ تا ۶۵ درجه سانتیگراد بیش از دو ساعت و همچنین عدم رعایت دمای صحیح پخت رخ میدهد.
او در پایان ضمن تأکید بر برخورد قانونی با متخلفان و تهدیدکنندگان سلامت عمومی، از شهروندان خواست از خرید مواد غذایی از مراکز غیرمجاز و فاقد مجوز بهداشتی و همچنین فروشندگان دورهگرد خودداری کنند. وی همچنین از مردم خواست شکایات بهداشتی خود را از طریق سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت ثبت و پیگیری نمایند.
نظر دهید