مرکز بهداشت شهدای انقلاب
نشست هماهنگی در راستای ابلاغ سیاست های کلی جمعیت برگزار شد.
سرپرست مرکز بهداشت شهدای انقلاب، از نشست برنامه ریزی و هماهنگی با هدف ترویج ازدواج سالم، در راستای ابلاغ سیاست های کلی جمعیت، خبر داد.
مرکز بهداشت شهدای انقلاب
مراقبت ویژه کارشناسان تغذیه از گروه های هدف
مسوول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای انقلاب، بر مراقبت ویژه گروه های کودک و نوجوان در تشخیص مشکلات رشد و تغذیه آنها، با توجه به پشت سر گذاشتن بحران کرونا خبر داد.
مرکز بهداشت شهدای انقلاب
بدانیم و اقدام کنیم؛ با خصوصیات و عوارض بیماری تالاسمی بیشتر آشنا شویم!
بیماری بتا تالاسمی نوعی کم خونی ارثی یا ژنتیکی است که از طریق والدین به کودکان منتقل می شود، این بیماری به دو صورت خفیف (مینور) و شدید (ماژور) دیده می شود، که علائم آن از 6 ماهگی به بعد ظاهر می شود که شامل رنگ پریدگی، اختلال خواب، ضعف و بی حالی در کودک می باشد.
مرکز بهداشت شهدای انقلاب
بدانیم و اقدام کنیم! خودکشی و علایم محافظتی آن را بشناسیم. (بخش سوم)
ﻋﻮاﻣﻞ ﻣﺤﺎﻓﻆتی، ﺧﻄﺮ ﺧﻮدﮐﺸﯽ را تا حد زیادی ﮐﺎﻫﺶ ﻣﯽ دﻫﺪ؛ اﻟﺒﺘﻪ این به معنای آن نیست ﮐﻪ وﺟﻮد ﻋﻮاﻣﻞ ﻣﺤﺎﻓﻆ ﺗﻀﻤﯿﻦ ¬ﮐﻨﺪ ﮐﻪ ﻓﺮد دﺳﺖ ﺑﻪ ﺧﻮدﮐﺸﯽ ﻧزند، وﻟﯽ ﻫﺮ چه ﺗﻌﺪاد اﯾﻦ ﻋﻮاﻣﻞ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﺎﺷﺪ ﺗﺎب¬آوری و مقاومت او در ﻣﻮاﺟﻬﻪ ﺑﺎ اﺳﺘﺮس و ﻧﺎﻣﻼﯾﻤﺎت زﻧﺪﮔﯽ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد.
مرکز بهداشت شهدای انقلاب
بدانیم و اقدام کنیم! خودکشی و عوامل زمینه ساز آن را بشناسیم. (بخش دوم)
عوامل خطر خودکشی به عواملی اطلاق می شود که خطر اقدام به خودکشی را افزایش دهند؛ وجود یک یا چند عامل خطر، احتمال خودکشی را افزایش می¬دهد، ولی لزوماً منجر به خودکشی نمی¬شود. اگر چه همه عوامل خطر قدرت پیش بینی کنندگی یکسانی ندارند ولی به عنوان یک اصل کلی، هر چه تعداد عوامل خطر بیشتر باشد، احتمال خودکشی نیز افزایش می¬یابد.
مرکز بهداشت شهدای انقلاب
بدانیم و اقدام کنیم! خودکشی و علایم آن را پیش از آنکه دیر شود، بشناسیم. (بخش اول)
آگاهی از علائم خودکشی در پیشگیری از بروز آن اهمیت بسیار دارد؛ خودکشی، یک معضل اجتماعیست که در آن فرد اقدام به مرگی ارادی و خودخواسته میکند؛ متاسفانه خود کشی به یکی از مهمترین علتهای مرگ و میر در جهان تبدیل شده است و سالانه تعداد بسیاری از افراد از این طریق جان خود را از دست میدهند.
مرکز بهداشت شهدای انقلاب
اجرای برنامه های آموزش و مشاوره تغذیه در اتوبوس های سلامت سیار
مسوول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای انقلاب، از اجرای برنامه های آموزشی در اتوبوس های سلامت سیار، در مناطق حاشیه شهر، توسط کارشناسان این مرکز خبر داد.
مرکز بهداشت شهدای انقلاب
بدانیم و اقدام کنیم؛ اعتیاد به انواع استروئیدها (مکمل های ورزشی) را جدی بگیریم!
استروئیدهای "آنابولیک" نوعی موادی ترکیبی است که به صورت طبیعی در محیط وجود ندارند، و به شکل مصنوعی توسط انسان ساخته می شوند؛ ساختار شیمیایی استروئیدها مشابه هورمون های جنسی مردانه و یا آندروژن ها می باشد، البته این هورمون مختص مردان نبوده و در زنان نیز به میزان کمتری نیز وجود دارد.
مرکز بهداشت شهدای انقلاب
بمناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر، متادون را بشناسیم!
متادون برای اولین بار در طى سال های 1960 و جنگ جهانى دوم در آلمان ساخته شد و براى تسکین درد و درمان افیونی مورد استفاده قرار می گرفت، زیرا درمان با متادون از بروز علائم ترک افیونی (تریاک، شیره تریاک، کودئین و مورفین) جلوگیرى کرده و تقاضاى آن را کاهش و یا از بین مىبرد.
مرکز بهداشت شهدای انقلاب
تقویت سیستم ایمنی بدن، با مصرف کافی منابع غذایی حاوی پروتئین
تقویت سیستم ایمنی بدن، یکی از روش ها برای حفاظت از بدن می باشد؛ تمرکز روی غذاهای مقوی و داشتن یک سبک زندگی سالم می تواند به شما و خانواده تان در حفظ سلامتی بدن کمک کند.